Što je kvadratni prostor i odgovara li mi?

Kvadratni prostor na filmu

Sjećate se Squarespace-a iz njihovog poput virusnog kratkog filma “Nabavite svoju domenu prije nje’s Otišao,” glumi Johna Malkovicha koji je dobio više od 4,5 milijuna pregleda ili iz njihovog mini filma “Sanjati s Jeffom Bridgesom,” koji je 2015. godine nastupio na Super Bowlu.


Prostor Squarespace pokreće više od milion web lokacija i čini se da će dobiti zanimljive kritike za mnoge svoje korisnike. To’je jasno da Squarespace zna kako se plasirati na tržište, ali jesu li zaslužni za sve pohvale? I jesu li oni pravi graditelj web stranica za vas i vaše web stranice?

Što je kvadratni prostor?

Squarespace je popularan graditelj web stranica i usluga web hostinga. Čak i ako ne’Ne znam jedan kôd, to’je dobro! Radeći sa Squarespaceom možete stvoriti profesionalnu i lijepu web stranicu zahvaljujući njihovim lijepo dizajniranim predlošcima. Korištenje Squarespace košta mjesečnu naknadu’s uslugama, ali oni će se pobrinuti za sve, uključujući pružanje predložaka, sustava za upravljanje sadržajem, hostinga, podrške i (ako vam zatreba) domene.

Squarespace ima nešto za gotovo svakoga zahvaljujući širokom rasponu stilova koji nude. Njihov dizajn poznat je po sofisticiranom i minimalističkom oblikovanju kako bi pomogao da se prikažu fotografije zbog čistih linija.

Što je kvadratni prostor?

Uz potpunu kontrolu prilagođavanja, možete povući i ispusti kako biste promijenili način na koji web stranica radi. Iako ima svoja ograničenja, vi možete mijenjati fontove, boje, neprozirnost slike, širinu bočne trake, određivanje veličine i razmaka, a da ne morate kodirati. Potrebno je malo vremena da se naviknete na Uređivač stilova, ali to može shvatiti čak i većina učenika. Međutim, sve se ove opcije prilagodbe mogu u početku osjetiti neodoljivima. Izreka, “manje je više” često je istina, tako da obilje izbora zapravo može ometati vas i vašu web stranicu.

Trgovački prostor vrlo je mobilan i može učiniti vašu web lokaciju sjajnom na telefonima i tabletima. Automatski će prilagoditi vašu web lokaciju bez obzira na veličinu prikaza, tako da ste pobijedili’neću morati stvarati mobilnu verziju.

Cijene kvadrata

Squarespace ima četiri opcije mjesečnih cijena podijeljene u dvije različite kategorije: osobne i internetske trgovine.

S osobnom web stranicom košta 12 dolara mjesečno ako kupite godišnji ugovor i dobit ćete neograničene stranice, galerije i blog s neograničenom propusnošću i pohranom.

Sljedeći korak je poslovna stranica sa 18 USD mjesečno ako se naplaćuje godišnje. Ovim dobivate iste značajke kao i osobna web stranica, ali i profesionalnu e-poštu, Google Ads bodove, promotivne skočne prozore i potpuno integriranu e-trgovinu. Važan nedostatak poslovnog plana je ako odlučite koristiti ovo mjesto za e-trgovinu, uzet će 3% naknade za transakcije..

Ako želite pokrenuti internetsku trgovinu, postoje dvije mogućnosti. Osnovni plan košta 26 dolara mjesečno ako se naplaćuje godišnje i uključuje sve značajke poslovnog plana, ali pobijedili ste’naknada za transakciju ne naplaćuje se Dobivate i pristup mjernim podacima o trgovini, integriranom računovodstvu putem Xeroa i naplati na svojoj domeni.

Posljednja opcija je mogućnost unaprijed internetske trgovine koja košta 40 dolara mjesečno ako se naplaćuje godišnje i uključuje sve ranije navedene značajke plus napušteno automatsko oporavak od kolica, otpremu u stvarnom vremenu, fleksibilne popuste, poklon kartice i narudžbe.

Je li kvadratni prostor pravi za vas?

Kvadratni prostor može biti idealan izbor za one koji žele prekrasnog graditelja web stranica i web domaćina sve ujediniti u jedno. Sa Squarespaceom oni su u potpunosti upravljani uslugom hostinga u oblaku. Oni vam osiguravaju da će vaša web stranica biti dostupna i online u svakom trenutku. Ako želite da se netko pobrine za sve za vas, uz fleksibilnost da brzo prelazite između planova i imate mjesta u svom proračunu, tada bi Squarespace mogao biti dobra opcija za vas.

Ova pitanja i odgovori pomoći će vam da odredite koji bi vam Squarespace plan najbolje odgovarao.

Trebate li dodati CSS ili skriptu na svoju web lokaciju?

Ako se odlučite za ‘osobni’ Plan kvadrata, pobijedio je’ne mogu vam dodati bilo CSS ili skripte na svoju web lokaciju. Međutim, ovo stvarno nije’t za mnoge korisnike jer cijela poanta Squarespace-a treba biti rješenje bez koda. Međutim, ako želite malo prilagoditi svoju web lokaciju i trebate koristiti CSS ili javascript, tada se ne biste trebali odlučiti za njihov osobni Squarespace plan.

Koliko suradnika trebate na vašoj web lokaciji?

Još jednom ‘osobni’ plan ograničava broj suradnika. Dopušteno vam je da imate najviše dva; možete imati samo dva autora bloga, dva webmastera i tako dalje.

Trebate li prodavati proizvode?

‘osobni’ Plan kvadrata omogućuje vam da prodate proizvode jer na tom planu ne postoji funkcija e-trgovine. Međutim, svi ostali planovi omogućit će vam prodaju neograničene količine proizvoda i prihvaćanje donacija putem vaše web stranice.

Jeste li globalno poduzeće?

Kao što je gore spomenuto, Squarespace vas ograničava u vašim mogućnostima e-trgovine. Nedavno su dodali Paypal kao jednu od svojih opcija plaćanja i ograničavaju vas u zemljama u koje možete platiti. Te valute uključuju USD, AUD, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, ILS, MXN, MYR , NOK, NZD, PHP, PLN, RUB, SEK, SGD ili THB.

Želite li koristiti dodatke ili integracije trećih strana?

Ako se odlučite za poslovne ili internetske trgovine, možete ih koristiti ‘premium blokovi i integracije.’ Ako imate osobni plan, opet ćete ostati hladni. Te integracije omogućuju vam povezivanje vaše web lokacije s aplikacijama treće strane poput OpenTable, Acuity i Chownow.

Ono što je najvažnije, pobijedili ste’nećete moći povezati MailChimp sa svojom web stranicom ako koristite osobno, što znači da ćete imati teže rastući popis e-pošte. S Squarespaceom, ako određena značajka nije dostupna, uglavnom nemate sreće i pobijedite’ne mogu preuzeti dodatak.

Sažetak

Generalno, ljudi koji koriste Squarespace Website Builder ne rade’ne trebate ništa super napredno ili želite kontrolirati pozadinu svojih web stranica. To je za ljude koji žele stranicu bez ikakvih muka. Predlošci su im zapanjujući i obično su foto-teški, pa ako to nešto tražite, mogli bi se dobro uklopiti. Međutim, ako ste velika tvrtka za e-trgovinu koja želi globalno ili želite jeftinog web graditelja, onda biste vjerojatno trebali potražiti negdje drugo.

Sažetak

Početna cijena:
$ 16.00


Pouzdanost
5.2


cijena
4.4


Korisnički
4.8


podrška
4.8


Značajke
4.8

Pročitajte recenzije

Posjetite Squarespace

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map