Recenzije i mišljenje stručnjaka

Pregled stručnjaka

Globalni hosting & Mnogo više

HostUS posluje od 2012, pružajući korisnicima visokokvalitetne hosting usluge u raznim zemljama. Oni nude registraciju imena domene, zajednički hosting, VPS hosting, namjenski poslužitelji, ublažavanje DDoS-a i druge srodne usluge kako bi se osiguralo da njihovi kupci imaju pristup svemu što im je potrebno na jednom mjestu. Za razliku od mnogih tvrtki koje se pokušavaju specijalizirati u jednom području hosting industrije, čini se da HostUS želi zadovoljiti potrebe što većeg broja ljudi..


Operiraju se s 8 lokacija visokog tehnološkog podatkovnog centra širom svijeta tako da korisnici mogu imati svoje web lokacije u blizini svojih kupaca. Oni također imaju interni tim tehničara za podršku i ostalo osoblje koje naporno radi kako bi kupci dobili sve što im treba. HostUS je čak razvio vlastiti prilagođeni softver na upravljačkoj ploči kako bi se zaista mogao odvojiti od konkurencije.

Uptime & Pouzdanost

Nema izvještaja o prekomjernom zastoju

Sve što sam uspio pronaći sugerira da ova tvrtka pruža dobar, stabilan hosting. Nemaju nikakvu garanciju produženja rada, ali definitivno se čini kao da rade sjajan posao u održavanju i izvođenju stvari u svakom trenutku. Kupci su izvijestili da je njihov hosting vrlo stabilan, a na temelju podataka o hardveru i datacentru koji se koriste, to se čini vrlo vjerovatnim. Njihov tim za tehničku podršku također je na licu mjesta u svakom centru za obradu podataka 24 sata dnevno, pa ako dođe do prekida rada, mogu brzo reagirati na njih..

Značajke

Opsežne značajke

Popis značajki koje nudi ova tvrtka prilično je opsežan. Za početak, imaju četiri zajednička plana za odabir. Svi ovi planovi imaju solid-state pogone u rasponu od 5 do 120 svirki. Oni također imaju izdašnu propusnost i druge značajke koje će pomoći u održavanju zadovoljstva kupaca na ulaznoj razini. Opcije VPS hostinga mogu se upravljati OpenVZ-om, neupravljan KVM-om ili u potpunosti upravljati njima. Značajke su prilično standardne i podesive kako bi se osiguralo da svaki kupac dobije točno ono što je potrebno.

Kad se pomaknete prema posvećenim poslužiteljima, vidjet ćete veliki skok i u značajkama i u cijeni. Posvećeni poslužitelj za ulaznu razinu radi na Intel Xeon E3 CPU-u. Ima svaka jezgra na 3.6 GHz svaka. Također ima dvostruka 2 TB tvrda diska, 32 giga DDR3 RAM-a i razne druge sjajne značajke. Posljednji namjenski poslužitelj ima 20 jezgara na 2,6 GHz svaki, dva SSD pogona, dva tradicionalna pogona i 64 GB DDR4 RAM-a. Ovo su prilično moćni hosting serveri koji će moći upravljati većinom bilo koje vrste učitavanja.

podrška

Vrlo korisna tehnička podrška

Timovi za tehničku podršku nalaze se na licu mjesta i dostupni su za rješavanje problema 24/7/365. Koriste se samo interni timovi za podršku pa se ne bavite nekim trećim pružateljem tehničke podrške. Kad stupite u kontakt s njima, oni će brzo reagirati kako bi vam pomogli da riješite bilo kakve probleme koji vam se javljaju.

cijena

Razumne cijene

Paketi zajedničkog hostinga dolaze s puno lijepih značajki i po vrlo povoljnim cijenama. Opcija ulazne razine iznosi samo 2 USD mjesečno ili 15 USD godišnje. Čak i na opciji s najvišim krajnjim iznosima to je samo 15 dolara mjesečno ili 115 dolara godišnje. Ove cijene su niže od normalnih ako uzmete u obzir sve sjajne značajke koje su uključene u svaki paket. VPS hosting počinje od samo 5,93 USD mjesečno i kreće se do 49,95 USD mjesečno za potpuno upravljane opcije. Mogući su dodatni troškovi na temelju specifičnih značajki koje odaberete prilikom provizije VPS-a.

Namjenski poslužitelji prilično su skuplji od ostalih opcija. Dobivate znatno više snage, ali cijena se čini malo nerazumnom. Za poslužitelj posvećen ulaznoj razini morat ćete plaćati 299 USD mjesečno. Za gornju opciju iznosi 699 dolara mjesečno. Ovi se poslužitelji također mogu prilagoditi što ih može učiniti još skupljima.

Korisnički

Jednostavan za rad s hosting tvrtkom

Gotovo sve o ovoj tvrtki prijateljski je prema kupcima. Njihova je web stranica vrlo dobro osmišljena. Iako imaju puno izbora za to, sve je to postavljeno na način da kupci mogu lako pronaći upravo ono što traže. Njihova interno razvijena upravljačka ploča lako se koristi, iako za one koji su navikli na cPanel to može biti neželjena promjena.

Sažetak

Odličan hosting dostupan na globalnoj razini

Hosting od ove tvrtke je najviše kvalitete. Mogu se nositi s gotovo svim vrstama kupaca, od pojedinaca i malih poduzeća do većih tvrtki kojima su potrebni namjenski poslužitelji. Njihova služba za korisnike je izvrsna i imaju dobru ukupnu reputaciju za zadovoljavanje potreba svojih kupaca.

Pros:

 • Mnogo mogućnosti hostinga
 • Pristupačne cijene za dijeljeno & VPS hosting
 • Izvrsna korisnička usluga

Cons:

 • Namjenski poslužitelji su precijenjeni
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map