Sharktechova mišljenja korisnika

Pregled stručnjaka

Iskusna DDoS zaštita & Kvalitetni hosting

SharkTech posluje od 2003. pružajući korisnicima kvalitetan hosting kao i DDoS zaštitu. Kada je tvrtka prvi put pokrenula, oni su se prije svega fokusirali na ublažavanje DDoS napada putem zaštićenih IP adresa i drugih usluga filtriranja. Oni su bili jedna od prvih tvrtki koji su ovu vrstu usluge pružili po pristupačnoj cijeni. To je zato što su DDoS napadi do tada prije svega bili usmjereni na veće kompanije. Međutim, DDoS napadi danas predstavljaju prijetnju svakoj web stranici.


Za razliku od mnogih tvrtki koje nude usluge ublažavanja DDoS-a, ova također nudi dobar kvalitetni hosting koji ide zajedno s njim. Pogodnost korištenja obje ove usluge kroz jednu tvrtku bit će vrlo privlačna za mnoge ljude. Njihovi namjenski poslužitelji dovoljno su moćni da pokreću većinu bilo koje vrste web mjesta, a uključene značajke pomažu korisnicima da budu zadovoljni. Trenutno posluju na četiri lokacije, u Chicagu, Denveru, Los Angelesu i Amsterdamu.

Uptime & Pouzdanost

Izuzetna pouzdanost

Vrijeme rada i pouzdanost su izuzetno visoki kod ove tvrtke. Kad god surađujete s pružateljem usluga hostinga koji pruža DDoS zaštitu, gotovo sigurno ćete dobiti dobru pouzdanu uslugu. Studije su pokazale da je čak 1/3 kvarova na web mjestu uzrokovano DDoS-om ili sličnim napadima, pa će hosting uz SharkTech učiniti puno da stvari ostanu stabilne. Njihov je hardver također brand name i dobro je konfiguriran, pa vjerojatno neće biti ni kvarova uzrokovanih tim.

Značajke

Hosting s višim krajem & Značajke DDoS-a

Za hosting, opcije uključuju VPS, namjenske poslužitelje i pakete za kolokaciju. Sve su uglavnom usredotočene na male i srednje velike tvrtke kao i na pojedince koji vode popularne web stranice. Omogućuju vam da konfigurirate svoje poslužitelje onako kako želite, posebno s VPS opcijama. Također možete nadograditi ili nadograditi značajke koje su vam potrebne u bilo kojem trenutku. Poslužitelji uključuju visokokvalitetni hardver, čvrste diskove, DDR2 memoriju i još mnogo toga.

Paketi za hosting dolaze s ublažavanjem DDoS napada od 20 GBPS. Ovo će biti dovoljno za zaustavljanje najčešćih vrsta napada s kojima se susreću stranice. Ako postoji posebna potreba za ublažavanjem napada većih širina pojasa, oni to mogu ponuditi i prema potrebi.

podrška

Odgovarajući timovi za tehničku podršku

Većina usluga koje nudi SharkTech upravlja se samoupravljanjem, što znači da tehnički timovi neće besplatno riješiti probleme. Oni će, međutim, nadzirati hardver i osigurati da se ispravno radi u svakom trenutku. Također će vam pomoći u svim vašim pitanjima i pružiti vam informacije potrebne za osiguranje vašeg iskustva.

cijena

Točke razumnih cijena

Cijene su prilično pristupačne na svakoj razini. VPS rješenja počinju od samo 19 USD mjesečno i kreću se do 59 USD na temelju značajki koje su vam potrebne. Namjenski poslužitelji cijene se na temelju specifikacija koje su vam potrebne i mogu se prilagoditi vašim potrebama. Polaze od 149 dolara mjesečno, a od tamo kreću gore. DDoS zaštita uključena je s stvarnog hostinga ili se po potrebi može kupiti zasebno. Cijene će se u velikoj mjeri temeljiti na količini podataka koju je potrebno pročistiti.

Korisnički

Napredne usluge uz prijateljsku pomoć

Hosting ove tvrtke malo je naprednije nego što ćete to naći kod većine drugih pružatelja usluga. To nužno donosi malo više zbrke i komplikacija za kupce koji nemaju iskustva u ovom području. Njihova služba za korisnike i timovi za tehničku podršku, međutim, vrlo su korisni. Mogu vam objasniti sustave i pomoći da konfigurirate stvari onako kako su potrebne. Sučelja za kupce također su lijepo postavljena kako bi olakšala ljudima da pronađu ono što im treba.

Sažetak

Odličan hosting za većinu kupaca

Ova tvrtka doista ima puno za ponuditi za gotovo sve vrste kupaca. Pojedinci, mala poduzeća, srednja poduzeća, pa čak i neke veće tvrtke, svi mogu koristiti hosting i DDoS zaštitu ove tvrtke kako bi se poboljšala i nesmetano odvijala. Imaju mnogo toga za ponuditi, i veliku reputaciju u kvaliteti.

Pros:

 • Uključena DDoS zaštita od 20 GBPS
 • Vrlo stabilno okruženje za hosting
 • Usluge poslužitelja & Ublažavanje DDoS-a u jednom

Cons:

 • Nema opcija zajedničkog hostinga
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map