Uvijek recenzije korisnika web hostinga

Pregled stručnjaka

Narastanje američke hosting tvrtke

AlwaysWebHosting je davatelj usluga sa sjedištem u SAD-u s podatkovnim centrima širom zemlje koji nudi osnovne zajedničke web hosting usluge. Uz to, imaju prilagođene predloške web stranica kojima svojim kupcima omogućuju pristup, omogućujući im da u nekoliko minuta izrade potpuno funkcionalno i dizajnirano web mjesto. Trenutačno ne nude VPS, ali će ih ponuditi u skoroj budućnosti.


Uptime & Pouzdanost

Neispunjena obećanja

Iako imaju cijelu stranicu posvećenu ponudi 30-dnevnu garanciju povrata novca, to zapravo nije slučaj. Njihovi uvjeti usluge izričito govore da nema povrata novca, a mnoge recenzije na mreži ponovno su uvjerile: nemojte očekivati ​​povrat jer vam neće isplatiti iznos (iako ga reklamiraju!). Nigdje ne postoji jamstvo za produženje rada, a činjenica da im je jedina adresa poštanski sandučić natjerala bi me da dvaput razmislim o naručivanju od njih. Oni također imaju 99,9% jamstva za produženje rada na istoj stranici, ali to nigdje nije nađeno na stvarnom ugovoru, još jedan loš znak. Jedino što sam želio su njihove sigurnosne kopije, mada ne bih rekao da to nadoknađuje ostala pitanja.

Značajke

Dosta nekoliko ograničenja u onome što možete učiniti

Vjerojatno je vrijedno spomenuti da oni ne dozvoljavaju CGI skriptu, kao što su oglasne ploče ili IRC serveri za chat, zbog velikog stresa na poslužitelju koji proizlazi iz tih. Uz to, ne samo da ne nude dodatne domene, već vam izričito zabranjuju da ih koristite. Oni također ne nude bilo kakve nadogradnje u ionako niskoj propusnoj širini ili području na disku, već vas natjeraju da kupite još jedan plan kako biste dobili dvostruko veći iznos ili ih kontaktirajte za prilagođeni posvećeni poslužitelj. Planovi uključuju ili 10, 15 ili 25 GB prostora na disku i 100-250 GB propusnog opsega. Nisu pretjerano skupi, ali nikako nisu jeftini. Uz to, još uvijek navode Fantastico kao značajku koja mi govori da zaostaju u web sferi. Poslužitelji su na izvrsnim računalima, a imaju 16 jezgara s 16 GB RAM-a (što također nije najbolje u usporedbi s današnjim standardima. CentOS je instaliran na njemu i ne postoji opcija za promjenu u drugi OS, dok su domene dodataka ograničeno na 10 za sve planove.

Njihovi planovi preprodavača slični su loši. Prostor na disku ima samo 200 GB i to za najskuplji plan. Niskopropusni prostor ima 50 GB prostora na disku i 500 GB propusne širine. Barem s njima imate neograničen cPanel račun. Još jednom, oni sigurno nisu najgori ili najskuplji domaćin okolo, ali možete pronaći bolji posao bez puno pretraživanja.

podrška

Upitna tehnička podrška

Oni imaju kontakt broj telefona, ali svoju adresu navode kao poštanski pretinac u Indiani, što znači da nemaju fizičke urede. Imaju licencu za standardni sustav za podršku ulaznica bez pokretanja FAQ-a, foruma, live chat-a ili bilo kojeg drugog medijata za podršku. Čak i njihov dio Testimonials izgleda vrlo izmišljeno. Nisam mogao pronaći nijednu vjerodostojnu pozitivnu recenziju AlwaysWebHosting, pa bih vam preporučio da napravite dodatna istraživanja ako im planirate dati svoj teško zarađeni novac!

cijena

Nešto preko cijene

Standardni hosting planovi koštaju samo 9,95 dolara mjesečno, što nije strašno, ali skupo za plan koji sadrži samo 10 GB prostora na disku. U međuvremenu, čak i 25 USD / mjesečni hosting hosting plan ima samo 25 GB prostora na disku, ne mnogo ako planirate koristiti neke od tih dodataka. Istovremeno, većina malih tvrtki ne koristi ekstremno mnogo prostora na disku, pa bi to moglo raditi za vas. Planovi preprodavača počinju od 25 USD (s većom propusnom širinom i diskovnim prostorom od plana dijeljenja od 25 USD, zbog čega se ne zapitam zašto jednostavno ne nabaviti preprodavača umjesto njega!) I pokreće sve do 100 dolara mjesečno, za plan koji nije uopće vrijedi.

Sažetak

Nije najbolje hosting rješenje

Pravično je reći da nisam obožavatelj AlwaysWebHosting. Jako se volim vjerovati vašem web domaćinu, a tvrtka koja ne nudi povrat novca i koja je vrlo sjenovita po pitanju mnogih njihovih zahtjeva nije ona koju bih želio pokušati. Osim toga, njihovi planovi su zastarjeli (još uvijek spominju Fantastico), jedina im je adresa poštanski pretinac, a njihovi planovi hostinga sadrže mnoga ograničenja.

Pros:

 • 10 domena dodataka za sve pakete
 • izvan sigurnosne kopije

Cons:

 • Nema povrata
 • Mnoga ograničenja kao što su CGI skripte
 • Ograničena propusnost i diskovni prostor
 • PO Box za njihovu službenu adresu
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map