WebHostingPad recenzije i stručno mišljenje

Pregled

WebHostingPad: uzbudljive značajke za male i srednje web stranice

WebHostingPad domaćin je više od 300 000 domena širom svijeta. Svojim klijentima nude 99,9% produženog rada, čvrst hardver, puno uzbudljivih alata i pristojan skup neograničenih mogućnosti: web pohrana, propusnost, domene, količine MySQL baze podataka i računi e-pošte. Cjenik politika može biti od 1,99 dolara mjesečno.


Zašto odabrati WebHostingPad?

 • Važne neograničene značajke
 • Pojačana sigurnost
 • Niske cijene
 • Stabilna podrška 24 sata dnevno

Želite znati je li WebHostingPad pravi za vas?

Provjerimo.

Uptime & Pouzdanost

Upitno vrijeme, dobra sigurnost

Kao i mnoge druge kompanije, WebHostingPad obećava da će vaš projekt pokrenuti dobro 99,9% vremena funkcioniranja poslužitelja. Analiza njihove vlastite web stranice pokazuje da su na mreži 99,98%. To je prilično dobar rezultat. Međutim, brzi pregled bilo kojeg korisničkog foruma otkrit će da se 40% korisničkih recenzija žali na redovne stanke, a isto toliko korisnika žali zbog neočekivanih obustava. Iako obećavaju naknadu u slučaju dugih izvanmrežnih razdoblja, nema načina da potvrde tužbu.

Sigurnost web mjesta dolazi korištenjem ekstra sigurnih centara podataka koji se nalaze u Chicagu, sigurnog hardvera, 24-satnog nadgledanja poslužitelja i redovitih sigurnosnih kopija. Općenito, WebHostingPad izgleda pouzdan.

Značajke

Planovi ispunjeni sjajnim značajkama

Kao što je spomenuto, WebHostingPad ima lijep skup neograničenih značajki, uključujući propusnost, prostor na disku, MySQL baze podataka, račune e-pošte, hostirane domene. Sve su to dostupne bez ikakvih ograničenja; međutim, fini tisak ukazuje na to da ćete trebati nazvati tvrtku da biste zatražili više propusne širine ako se pokaže potreba. Uvijek je dobro paziti da fino otisnete fini tisak vrlo pažljivo prilikom kupnje bilo kojeg hosting plana.

Također ćete dobiti besplatno ime domene, izrađivač web stranice i oko 200 dolara za marketing. Paket izgleda zaista privlačno, pogotovo ako se morate pridržavati proračuna.

Također je vrijedno naglasiti da WebHostingPad ima jaku podršku za skripte, sjajne sigurnosne skenere i besplatne prilagođene stranice s pogreškama. Međutim, trebate imati na umu da su mnogi važni alati poput eCommerce widgeta, SSL certifikata, naprednih filtera neželjene pošte ili naprednih web statistika dostupni samo u skupljim ponudama Power Plan Plus – koje koštaju gotovo dvostruko više.

svojstvo
Opis
Prostor na diskuDobivate neograničeno spremanje tvrdog diska uz svaki plan WebHostingPad.
Širina pojasaMorate nazvati i zatražiti veću propusnost u slučaju potrebe.
Graditelj web stranicaNjihov vlastiti besplatni graditelj web stranica uključen je u svaki plan.
Računi e-pošteNema ograničenja za e-poštu i mnoge povezane usluge. Uključen je i webmail klijent.
KošariceDostupno je samo OS Commerce košarica putem skupljeg paketa.
StatistikeDnevnik datoteka i statistika web mjesta za sve. Napredne statistike dostupne su za Power Plan Plus klijente.
MySQL baze podatakaNema ograničenja za MySQL baze podataka – hostite onoliko koliko vam treba.
FTP računMože se upravljati putem cPanela. Nisam pronašao nikakve podatke o ograničenjima.
Više domenaDa, opet nema ograničenja! Ovo je posebno sjajno ako želite ugostiti nekoliko web stranica odjednom.

podrška

Brzi odgovori

Čini se da centar za podršku WebHostingPad nudi sve što vam može trebati: 24-dnevni chat, podrška putem e-pošte i telefonske linije. Mnogo materijala je dostupno i za samostalno proučavanje. Međutim, ne postoje obrazovni videozapisi, koji bi nekima mogli biti prikladniji.

Uz to, mnogi se korisnici žale da iako korisnička podrška ima prilično brzo vrijeme odziva, kvaliteta stvarne podrške varira od parne do loše.

 • 24/7 chat uživo
 • Besplatni telefonski broj
 • Podrška putem e-pošte 24/7
 • Dostojna baza znanja
 • Stranica loših vijesti
 • Nema bloga ili foruma
 • Nema video tutorijala
 • Loša kvaliteta podrške

cijena

Lijepi popusti za dvogodišnje kupnje

Cjenovna politika WebHostingPad je pristojna. Možete dobiti dobar set funkcija za umjerenu cijenu od 3,99 dolara. Međutim, postoji stvarno dobar način za uštedu novca: ako napravite kupnju u trajanju od 2, 3, 4 ili 5 godina, vaši popusti mogu doseći 50%.

Vidjet ćete neke dodatne ponude tijekom postupka prijave, pa se dobro pozabavite i izbjegavajte dodatne troškove. Međutim, dodaci koje nude su prilično lijepi ako ih zatrebate. Privatnost domene i brže tvrde diskove možete dobiti za samo 2 USD mjesečno, tako da ako želite omogućiti ove usluge, ne ustručavajte se. Ne zaboravite na jamstvo povrata novca od 30 dana koje nudi WebHostingPad.

Korisnički

Sposoban centar podataka

Paketi ovog web domaćina uključuju cPanel koji je jedna od najpopularnijih kontrolnih ploča za učinkovito upravljanje web hostingom. Uključuje važne alate koji vam pomažu u stvaranju i održavanju dobre web stranice za vaše potrebe.

Stvarno web mjesto WebHostingPad također je prilično prikladno: postupak prijave je jednostavan, a sve potrebne funkcije uvijek su pri ruci. Međutim, mnoge su važne značajke koje će poboljšati prijatnost vaše web stranice dostupne samo uz skuplje pakete.

Sažetak

WebHostingPad je rješenje za male i srednje web projekte. Nude vam odličan skup značajki i fantastične popuste za višegodišnju kupnju. Međutim, ne zaboravite da imaju samo zajedničke i VPS planove, pa ako napravite dugoročne narudžbe, ovi paketi mogu se pokazati manje nego dovoljnima za vaš projekt za nekoliko godina.

prozodija

  • Beskrajna širina pojasa, pohrana itd.
  • Impresivna podrška i sigurnost
  • Atraktivne cijene
  • 200 dolara marketinških bonusa
  • Besplatno ime domene uključeno

kontra

   • Materijali za samo učenje mogu biti bolji
   • Moguće dodatne naknade tijekom postupka prijave
   • Samo zajednički i VPS paketi
   • Održavanje web mjesta povlači vrijeme produženja rada
   • Neočekivane obustave
   • Loša kvaliteta podrške
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map