SparkNode felhasználói vélemények

Áttekintés

SparkNode Cloud Hosting: Szilárd állványok jó áron

Felhőszolgáltatóként a SparkNode hozzáférést biztosít nagyszerű hardverhez, fenntartható szerver teljesítményhez és számos további szolgáltatáshoz. 5 TB ingyenes külső átutalást ítélnek oda Önnek, ami nagyszerű ajánlat sok más felhőszolgáltatóhoz képest. Áraik azonban nem versenyképesek. Csak havonta számolnak fel Önnek, így lehetetlen “gyors” állványokat beszerezni csak néhány órán keresztül.


2012 óta jó hírnevet szereztek maguknak a felhőhasználók körében. Ezen a ponton azonban csak azt javasolhatják, hogy csatlakozzon a nyilvános felhőhöz – ami még mindig elegendő egy tisztességes webes alkalmazás tárolására és kezelésére. A SparkNode másik komoly előnye, hogy azonnal hozzáadhatnak egy új virtuális kiszolgálót, így ha azonnal szüksége van felhőbővítésre, akkor bármikor megkaphatja a zöld fényt..

Miért válassza a SparkNode Cloud Hosting szolgáltatást??

 • Szilárd hardver lehetőségek
 • Jó árak
 • Több operációs rendszer és a kezelőpanel opciói
 • 5 TB ingyenes kimenő átutalás

Szeretné tudni, hogy a SparkNode Cloud Hosting megfelelő az Ön számára?

Nézzük meg.

üzemidő & Megbízhatóság

Ígéretes Uptime és Interfész Opciók

A SparkNode a lenyűgöző 99,9% -os üzemidőt garantálja, és hogy még nagyobb bizalmat nyújtsanak Önnek a jó szolgáltatás iránt, 5% pénz-visszatérítési garanciát nyújtanak minden leállási órára – de csak akkor, ha a szerver négy órán át nem működik. Ezenkívül a SparkNode 2 órát vesz igénybe a hardverproblémák elhárításában a szükséges elemek cseréjével.

A minőségi teljesítmény biztosítása érdekében a SparkNode szakemberei ingyenes szolgáltatásokat készítettek, amelyek elősegítik a felhő zökkenőmentes működését. Például minden felhővásárlás tartalmaz ingyenes szoftveres tűzfalat, kezdeti kiszolgálói edzést, korlátlan újraindítást, ingyenes keresztkapcsolatot és még sok minden mást. Ezenkívül 25 GB ingyenes szerver biztonsági másolatot kapunk, ami nagyon jó, ha meg akarja győződni arról, hogy a legfontosabb információ biztonságos.

Jellemzők

Szerezd meg, amire szüksége van

A SparkNode teljes választási szabadságot nyújt Önnek. A legolcsóbb rack 1 GB RAM-ot, 1 vCPU magot, 1 dedikált IP címet és 25 GB-ot tartalmaz a fájlok tárolására. Ezenkívül minden, ebből a webes hostból vásárolt felhő automatikus méretezést, terheléselosztást és lenyűgözően telepíthető szoftver könyvtárat biztosít Önnek, és minden fizikai kiszolgálón RAID biztonsági rendszerek vannak, így az adatai biztonságban lesznek a SparkNode segítségével..

A SparkNode kompatibilis mind a Windows, mind a Linux rajongókkal: 10 vagy több operációs rendszerű környezetet telepíthet az állványra, bár a lehetőségek nem tartalmazzák a Windows Server legújabb verzióját. Az adatközpontokban működő valódi gépek hardverjellemzői nem csak a fentebb említett RAID 1 vagy 10 verzióval fognak lenyűgözni, hanem a nagyteljesítményű Intel Xeon processzorokkal, SATA, SAS vagy Solid State merevlemezekkel és a Cisco által támogatott kapcsolatokkal is..

Funkció
Leírás
Lemez terület25 GB-tól 500 GB-ig rendelhet fájljainak felhőben történő tárolására.
CPU1-16 vCPU érhető el. Ráadásul szervereiket szilárd hardver táplálja.
Nyilvános sávszélesség5 TB ingyenes átutalást kap bármely szerverrel. Nem adnak semmilyen sebesség-adatot.
Belső sávszélességA belső forgalom nem mérve, mint a legtöbb felhőajánlatban, amelyeket az interneten talál.
RAMA SparkNode 1–16 GB-os működési memóriát kínál.
IP címekSzerezzen akár 20 dedikált IP-címet elfogadható áron (2,50 USD / további cím).
VezérlőpultVálaszthat a 7 elérhető kezelőpanel közül, beleértve az egyedi SparkNode konzolt, a cPanel és a Plesk készüléket.
Operációs rendszerTöbb mint 10 lehetőséget kínál Önnek – mind a Windows, mind a Linux disztribúciókat.
200 darab készlet telepítésre kész szoftver megoldásokat, operációs rendszereket és kezelőpaneleket kap.A SparkNode-nál vásárolt minden felhő 25 GB-ot biztosít a biztonsági mentéshez. Tartsa biztonságban a legfontosabb adatait.
Szoftversablonok200 darab készlet telepítésre kész szoftver megoldásokat, operációs rendszereket és kezelőpaneleket kap.

Támogatás

Gyors, 24/7 támogatás

A Domain.com támogatási csoportjával való kapcsolatfelvétel legjobb módja egy jegyrendszer és egy ingyenes telefonszám használata (ha az Egyesült Államokban található). Az oktatóanyagok és a hasznos útmutatók hozzáférhetők a tudásbázisban, ide tartozik egy útmutató a DomainCentral használatához, amely a Domain.com egyedi gyártású vezérlőpultja..

Az élő csevegés elérhető a webhelyen, de elsősorban az értékesítés témájával kapcsolatos kérdésekre koncentrál, így nincs szerencséje, ha technikai kérdése van, amelyet feltenni kíván. Visszamegyek az e-mailbe vagy a telefonba.

 • 24/7 támogatás
 • Élő csevegés az értékesítésért
 • Tudásbázis
 • Jegyrendszer
 • Élő csevegés csak értékesítés céljából
 • Nem említik a támogató csoport helyét

Árazás

Csak rendszeres díjak

A SparkNode-nál csak egy ideig tartó állványt lehet megvásárolni. Ez azt jelenti, hogy nincs használat-alapú árazás. 1 éves vásárlással kedvezményt kaphat.

A rendszer elég átlátható; az alaptartó havonta 50 dollárba kerül, és néhány kiegészítő szolgáltatás hozzáadásakor láthatja, hogy mennyi pénzt fog hozzáadni az alapárhoz. A feliratkozás gyors és ingyenes, külön díjmentes ajánlatokkal.

Felhasználóbarát

Nagyon sok az Ön kényelme érdekében

A SparkNode sok üzlet van az ügyfelek számára. Szerver telepítéséhez csak meg kell húznia a mutatókat, és kiválasztania a benne szükséges szolgáltatásokat. A szerver percek alatt telepítve van. Weboldalukban részletesebb információt lehetett volna nyújtani ezekről a szolgáltatásokról.

A SparkNode a 7 vezérlőpanel lenyűgöző választékát kínálja a felhasználók számára. A listában szerepel a piacvezető cPanel, de ha további felhasználni szeretne, további 10 dollárt kell fizetnie a licencért. Kipróbálhatja a Hsphere, DirectAdmin, HostingController, Plesk vagy azok egyedi SparkNode vezérlőpaneljét is, ami valószínűleg a legjobb megoldás, mivel finoman beállítja az ügyfelek igényeihez.

Jelenleg a SparkNode nem rendelkezik mobilalkalmazásokkal a kényelmes kiszolgálókezelés érdekében.

+ Gyors kiszolgáló telepítés

+ 7 vezérlőpanel

+ Felhasználóbarát webhely

összefoglalás

A SparkNode valóban jó választás. Újszerűségük azonban megakadályozza őket abban, hogy valóban versenyképesek legyenek a többi felhőgazda számára. Természetesen nagyszerű megbízhatósággal és egyedi felhasználói konzollal kap nagyszerű állványokat, amelyek segítenek a webtárhely megfelelő kezelésében. Csak havi árazási rendszerrel és gyenge támogatási funkciókkal rendelkeznek. Felhívjuk figyelmét, hogy a felhő egyes szolgáltatásaira a webhely nem vonatkozik, így extra időbe telhet, hogy a támogatási ügynököktől részletes információkat szerezzenek..

Előnyök

 • Szilárd SLA-k
 • Kezdeti szerver edzés
 • 5 TB ingyenes kimenő forgalom
 • Jó kedvezmények az éves vásárlásokhoz

Hátrányok

 • Szegény támogatás
 • Nincs használati alapú árazás
 • cPanel licencdíjjal
 • még mindig hiányos termék
 • képtelenség méretezni
 • sok állásidő és probléma
 • A VMS szolgáltatás nem olyan jó a CPU oldalán
 • Nincs támogatási fórum
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map