Szerver terv felhasználói vélemények

Szakértői áttekintés

Olasz host 2002 óta

A Server Plan 2002 óta működik. Az olaszországi székhelyűek és kiváló minőségű tárhelyet kínálnak az ügyfelek széles köre számára. A megosztott tárhely, a VPS, a felhő és a dedikált szerverek mellett domain név regisztrációt, e-mail tárolást, webhely felépítését, tűzfalakat és egyebeket is megszerezhet..


A cég jó munkát végzett a legújabb web hosting technológiákkal való lépést tartva annak biztosítása érdekében, hogy ügyfeleik bármikor megszerezzék a szükséges szolgáltatásokat. Utána frissítették weboldalunkat és tervleírásaikat, hogy könnyen érthetők legyenek, még a belépő szintű webmesterek számára is. Noha vannak néhány aggodalomra okot adó terület (amelyet alább látni fog), jó átfogó tapasztalattal kell rendelkeznie a Szerver tervben.

üzemidő & Megbízhatóság

Nagyon megbízható tárhely

Ez a cég 99,99% -os rendelkezésre állási garanciát nyújt Önnek, amely lényegesen jobb, mint a mai legtöbb hosting lehetőség. Kiváló minőségű hardvert használnak, és elég jól kezelik a szervereiket, így valószínűleg nem tapasztal semmilyen jelentős leállást vagy egyéb problémát. A legtöbb ember, akiről láttam beszélni erről a webhelyről, azt mondja, hogy az általános minőség nagyon jó, és elégedettek a kapott szolgáltatással.

Jellemzők

Néhány aggodalom a szolgáltatás korlátaival kapcsolatban

Majdnem minden, amire szüksége lehet, elérhető lesz a Server Plan legalább egy hostcsomagjával. Ennek ellenére egyes terveikben hiányoznak néhány kulcsfontosságú lehetőség, vagy túl kevés forrás áll rendelkezésre az árakhoz.

A megosztott tárhely lehetőségei több kategóriába sorolhatók, beleértve a Linux tárhelyet, a Windows tárhelyet, a CMS tárhelyet és a viszonteladói tárhelyet. E kategóriák mindegyikén belül három lehetőség közül választhat. A belépési szint választása mindegyikben messze alapvetőnek tűnik, a legegyszerűbb weboldal kivételével. Csak 300 meg lemezterülettel érkezik, és csak egy domainre, egy adatbázisra, egy aldomainre és öt e-mail fiókra korlátozza. Korlátlan forgalmat kínálnak. Amint feljebb halad a magasabb szintű megosztott tárhely lehetőségein, a korlátok sokkal ésszerűbbek.

A különféle hosting csomagok áttekintésekor látni fogja, hogy ezeknek nagyon sok jó tulajdonsága van. A dedikált szerverek például 8 koncert RAM-mal és 1 TB lemezterülettel indulnak, ami jó összeg a tároláshoz. Onnan jelentősen felmehetnek. Minden tárhely magában foglalja a napi biztonsági mentéseket, a gyors hálózati kapcsolatokat és még sok minden mást. Számos csomagon is megvásárolhat szilárdtestalapú meghajtókat.

A megosztott tárhely vonatkozásában az a lényeg, hogy bár van néhány aggodalomra okot adó terület, a megfelelő funkciókat megtalálja az Ön igényeinek.

Támogatás

24 órás műszaki támogatás

A Server Plan rengeteg információt nyújt a technikai támogató csapataikról. Először is rendelkezésre állnak a nap 24 órájában, így mindig kapcsolatba léphetnek velük. Felveheti velük a kapcsolatot egy jegyrendszerrel (preferált) vagy telefonon. Támogató csapataikat három szintre osztják, hogy elősegítsék a kérdések gyors és hatékony megoldását. Azt is garantálják, hogy kérdéseire a jegy benyújtásától számított néhány percen belül megoldódnak.

Árazás

Változatos árpontok

Ez egy másik terület, ahol a szerverterv valószínűleg mindenhol helyben van. A tervek egy részét, például a megosztott opcióikat, évente meg kell fizetni, ami az embereknek nem tetszik. Mások választhatják a havi kifizetéseket. A belépő szintű fogadási tervek meglehetősen olcsók, évi 24 eurótól kezdve és évente 129-ig.

A VPS megoldások nagyon megfizethetőek, havi 18 eurótól kezdve, és onnan indulva. Az ár ezen a szinten nagyon ésszerű, ha megnézi a megszerzett szolgáltatásokat. Végül, a dedikált szerverek szintén kedvező árú. Nagyon szép belépő szintű dedikált szervert havi 75 euróért kaphat.

összefoglalás

Általánosságban jó minőségű tárhely

A Szerver terv egy igazán szép tárhely lehetőség mindenkinek, aki weboldalát Olaszországban szeretné üzemeltetni. Jó munkát végeznek és elég hosszú ideje működnek az üzletben, hogy bevált hírnévvel rendelkezzenek. Vigyáznia kell a hosting csomagokkal kapcsolatos néhány kérdésre, de ha időt vesz igénybe lehetőségeinek áttekintésére, jó megoldást fog találni a tárhely igényeire..

Előnyök:

 • Ésszerű árképzés
 • 99,99% Uptime garancia
 • Minőségi hardver

Hátrányok:

 • Egyes csomagoknak hiányoznak a főbb jellemzői
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map