Ulasan Arvixe dan Pendapat Pakar

Gambaran keseluruhan

Perkhidmatan yang dipercayai dan berkualiti tinggi adalah sifat kedua

Arvixe tidak terlalu memusatkan perhatian mereka pada satu bidang seperti yang dilakukan oleh banyak syarikat hosting, sebaliknya mereka tetap membuka pilihan dengan memberikan perincian yang dekat untuk setiap pilihan hosting – sama ada itu adalah hosting bersama atau penyelesaian hosting khusus. Oleh kerana itu, anda akan melihat bahawa syarikat yang menggunakan Arvixe berkisar dari perniagaan kecil hingga syarikat besar yang memerlukan struktur hosting yang kuat. Secara keseluruhan anda akan dapati Arvixe menjadi cara yang boleh dipercayai, selamat dan berpatutan untuk menjadikan laman web anda dihoskan, lengkap dengan tambahan, jaminan wang dikembalikan dan rangkaian sokongan yang kuat yang tersedia dengan satu klik butang. Mengapa Pilih Hosting Arvixe?


 • Masa Penggunaan 99.9%
 • Harga yang berpatutan untuk syarikat kecil hingga besar
 • 5 Pilihan Hosting
 • Rangkaian Sokongan yang kuat

Ingin tahu adakah Arvixe Hosting sesuai untuk anda? Mari kita periksa.

Kebolehpercayaan

Waktu Kerja yang Hebat & Perkhidmatan Berkualiti Seluruh

Sukar untuk mencari titik negatif untuk disentuh ketika kita melihat kebolehpercayaan Arvixe kerana mereka menandakan semua yang anda mahukan dari syarikat hosting, dan banyak lagi. Pertama, mereka menawarkan jaminan uptime 99.9% dengan tawaran wang dikembalikan untuk 1 bulan hosting sekiranya uptime jatuh di bawahnya. Untuk penyelesaian hosting yang lebih maju, seperti rancangan khusus, mereka menawarkan waktu operasi 100% dengan bayaran balik pro-rata untuk sebarang waktu henti. Pusat data Arvixe terletak di Dallas dan mereka semua mempunyai pemantauan 24/7 sepanjang 365 hari sepanjang tahun, bersama dengan bekalan kuasa yang berlebihan, penjana sandaran, dan sistem kawalan kuasa UPS. Dari segi sandaran maka anda akan senang mendengar bahawa bahkan rancangan Peribadi mendapat sandaran harian dan mingguan, dan untuk sistem hosting kelas atas anda akan mendapat sandaran setiap jam. Secara keseluruhan, kebolehpercayaan benar-benar telus dan mengisi pengguna dengan yakin, jadi 10/10 Arvixe.

ciri-ciri

5 Rancangan Penting tetapi Belum Ada Cloud Hosting

Sebilangan besar syarikat nampaknya bergerak ke cloud sebagai pilihan hosting moden, Arvixe belum melakukannya tetapi saya yakin ia adalah perancangan. Buat masa ini mereka pasti menebus kekurangan hosting awan dengan 5 rancangan untuk dipilih termasuk: Pilihan hosting peribadi, perniagaan, penjual semula, VPS dan Dedicated. Malah rancangan peribadi dilengkapi dengan storan, lebar jalur dan kemampuan tanpa had untuk menambahkan hingga 6 domain yang berbeza ke akaun anda, dan untuk harganya pasti kompetitif dengan pemimpin industri lain. Setiap rancangan berjenjang yang lain dilengkapi dengan semua yang anda lihat dalam rancangan Peribadi, mereka hanya mempunyai beberapa ciri dan alat tambahan untuk menggoda anda. Semua rancangan juga tersedia dalam format Windows dan Linux, dan menawarkan pilihan berbayar tambahan seperti alamat IP khusus dan alat pemantauan.

Sokongan

Ciri dan Alat Sokongan yang Tidak Dipercayai

Sekiranya anda dari AS, anda boleh mendapat keuntungan dari Nombor Bebas Tol tetapi walaupun anda tidak ada begitu banyak saluran sokongan yang boleh anda turun. Pertama, semua panggilan dikendalikan secara dalaman sehingga anda dijamin dapat berbicara dengan seseorang yang mempunyai bahasa Inggeris sebagai bahasa # 1. Kedua, terdapat sembang langsung, e-mel, dan sistem tiket untuk mendapatkan jawapan bagi sebarang pertanyaan yang perlu anda ajukan. Sekiranya itu tidak mencukupi, Arvixe mempunyai forum pelanggan di mana anda boleh berinteraksi dan berinteraksi dengan pelanggan lain yang membolehkan anda berkongsi idea, dan mendapatkan jawapan pantas untuk sebarang pertanyaan yang dihantar. Talian sokongan utama dibuka 24/7/365, dan blog ini mempunyai beberapa Artikel How-To hebat yang patut dibaca. Akhirnya, kakitangan berada di Twitter setiap hari jika anda ingin mendapatkan balasan cepat dan pendek terhadap sesuatu. 10/10 yang lain

 • Sokongan 24/7/365
 • Sembang langsung
 • Artikel Cara-Cara
 • Forum Pelanggan
 • Twitter
 • Sistem Tiket

Harga

Harga Sangat Bersaing Dengan Banyak Mata Plus

Harga agak konsisten dengan piawaian industri tetapi anda mendapat banyak ciri dan alat dengan Arvixe, untuk wang yang anda bayar. Rancangan hosting bersama bermula pada $ 4 sebulan dengan pilihan untuk menambahkan sijil SSL, dan IP khusus dengan bayaran bulanan atau tahunan tambahan. Rancangan perniagaan bermula dari $ 22, Penjual mulai dari $ 20, dan VPS dari $ 22. Sebilangan besar syarikat hosting cenderung menawarkan jaminan wang dikembalikan selama 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan yang anda terima, namun Arvixe lebih baik daripada itu. Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan waktu operasi, sokongan, atau hosting umum yang anda terima, anda boleh memanfaatkan tawaran jaminan pulangan wang 60 hari yang sangat murah hati.

Mesra pengguna

DotNetPanel, WHM dan CPanel adalah Go, Go, Go!

Sekali lagi Arvixe muncul dengan banyak tawaran. Sekiranya anda pengguna Windows maka anda boleh mendapat keuntungan dari DotNetPanel sementara pengguna Linux dapat memanfaatkan CPanel dan susun atur serta ciri-cirinya yang hebat. Untuk rancangan Linux yang berada di atas pakej hosting peribadi, anda juga mendapat pilihan untuk menggunakan panel kawalan WHM, sehingga semua pangkalan dicentang. Sekiranya anda seorang pengguna yang berpengalaman, 3 panel kawalan ini adalah sifat kedua, dan jika tidak, mereka sangat mudah untuk diambil dan dijalankan dengan.

Ringkasan

Penyelesaian Hosting Yang Sangat Hebat Tiada Perkara Betapa Kecilnya Anda

Ukuran sebenarnya tidak penting dengan Arvixe, jadi sama ada anda individu atau syarikat global, anda dilindungi. Mereka menawarkan 5 rancangan hosting dan tidak memusatkan perhatian pada satu rancangan secara khusus. Harga yang ditawarkan sangat kompetitif dan semuanya dilengkapi dengan ciri dan alat yang hebat, dengan pilihan tambahan yang boleh dibayar secara berasingan. Kebolehpercayaan dan bidang sokongan saya telah memberikan 10/10 kerana mereka memeriksa setiap perkara yang anda mahukan dari syarikat hosting. Sokongan yang mereka tawarkan sukar dipercayai, menawarkan sesuatu untuk setiap pengguna, dan dengan masa operasi 99.9% dan pulangan wang 60 hari, anda mempunyai semua keyakinan yang anda perlukan untuk mendaftar dengan penyedia hosting yang cemerlang. Kelebihan

 • Jumlah saluran sokongan yang sangat baik
 • Jaminan masa dan pulangan wang yang sangat baik
 • 5 Rancangan Hosting
 • Harga hebat di seluruh kawasan
 • Melayan pelayan dengan sandaran
 • Panel kawalan mesra pengguna

Keburukan

 • Tidak ada hosting awan
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map